Topp 3%
Internett trafikk resultater

Det er over 56 millioner sider på Web'en totalt. 1.000 tilfeldig valgte Solo Build It! ("SBI!") sider, ble nylig underlagt en studie.

All statistikk er i henhold til Netcraft.com, som er et ledende firma innen nettdemografi og er i henhold til Alexa.com, det ledende firma for måling av trafikk på internett. Netcraft utfører en intensiv sporing av web-leverandør industrien. Alexa er eid av Amazon.com og drives operativt av Microsoft Windows Live -- det måler trafikk-populariteten basert på 10 millioner surfere.

Resultat oversikt

  • 35% av SBI! sidene rangerte i topp 1% sjiktet i forhold til alle sider (det vil si, deres Alexa Traffic Rank var blant de topp 560,000 høyere enn de 99% av alle andre sider på Web'en).

  • 53 % var i topp 2%

  • 62 % skåret i topp 3%.

Denne undersøkelsen ble første gang gjennomført to år tidligere. Hvordan er resultatene i den siste undersøkelsen i forhold til den første? SBI! side eiere gjorde det svært bra for 2 år siden. Og de gjør det enda bedre nå, og rangerer trafikkmessig høyere på tross av "konkurranse" fra langt flere web sider.Etter som årene har gått og nettet har blitt mer og mer konkurranseutsatt har samtidig de naturlige og kraftige prosessene og verktøyene til SBI! blitt enda mer effektive.

Lukk vinduet