Målfrid Gausel
Design strikke oppskrifter
Dukkeklær strikk til baby born dukken


Målfrid Gausel design strikkeoppskrifter for dukkeklær
nå på internett! Målfrid Gausel har i mange år designet vakre, høykvalitets oppskrifter for dukkeklær til baby born dukken. Likevel er de fleste modellene typisk enkle å strikke, og passer derfor for alle. Målfrid introduserer nå en ny kolleksjon strikkeoppskrifter til det internasjonale markedet for strikk av dukkeklær til den populære babyborn dukken.

Du får strikkemønstret til introduksjonsmodellen gratis! (se nederst)
Du kan laste ned mønstret med en gang på Målfrid Gausels nettsted www.doll-knitting-patterns.com. Noen av baby born dukkeklær oppskriftene vil være gratis, for øvrig vil vi beregne en grei pris. I mai 2008 introduserer vi en enkel betalingsordning der du kan du laste ned nettopp det utvalgte strikkemønstret du ønsker å strikke akkurat nå. Kanskje er det er drakt som passer til jul, eller det er en lett sommerkreasjon perfekt for den lyse årstiden. Målfrid vil fortløpende designe strikke mønster til dukkeklær tilpasset spesielle årstider og begivenheter.

Størrelsen på Baby Born dukken passer til flere andre dukker,

så i begynnelsen vil oppskrifter til dukkeklær for babyborn prioriteres.

For å gi deg en forsmak, ta en titt på de fire bildene nedenfor. Målfrid Gausel er forfatter av disse bøkene. Klikk på hvert av bildene bildene og se eksempler på strikkemønstre hentet fra hver enkelt bok. Målfrid opplever stor inspirasjon fra sine barnebar (Kaja og Tiril til venstre). Så hvert design, hver kreasjon kommer rett fra hjertet.

I 2007 ble det bare i Norge foretatt nærmere 4000 Google søk på Målfrid Gausel. Fans av Målfrid legger ut bilder av det de har strikket etter Målfrids strikke oppskrifter dukkeklær på sine nettsteder.

Så Målfrid er allerede en selebritet i Norge, og hun er i ferd med å bli det internasjonalt. I Norge er Målfrid godt kjent for sine fantastiske bøker fylt med strikke oppskrifter for dukkeklær. Alle som har lyst kan strikke hennes utrolig nydelig designede modeller for dukkeklær.

Bøkene til Målfrid Gausel, (se bildene ovenfor), er solgt i et opplag på til sammen langt over 100.000 eksemplarer. Den dårlige nyheten er: De to første bøkene er utsolgt fra forlaget. Den gode nyheten er: Alle strikkemønstrene blir nå tilgjengelige på nettet der de enkelt kan lastes ned som pdf filer. Klikk på et bilde og se eksempel på en av modellene basert på strikkeoppskrift fra boken. (Når du klikker på bildet overføres du samtidig til Målfrids internasjonale nettsted.) Eller gå direkte til mønstrene ved å klikke oppskrifter dukkeklær.

Gratis strikkemønster for babyborn dukkeklær > klikk på linken under>>


Bestill Måfrids
Nyhetsbrev

og last ned gratis strikkemønster til denne modellen!

Nyhetsbrevet
finner du her
> klikk her>>