Avslutningsteknikker
( closing teknikker )

Lær mer om kunsten å avslutte et salg,
bestill et fritt kurs i avslutningsteknikker.

Avslutningsteknikker, eller closing teknikker.
"Jeg skal tenke på det." Har du fått denne responsen fra et prospekt noen gang? Det har jeg. Ikke bare en gang.

Jeg kan ha gjort en for dårlig salgsjobb, og massiv påvirkning fra all hold har i dag programmert de fleste mennesker for automatisk kjøpsmotstand. De ønsker naturligvis ikke å gjøre noe dumt.

Uansett årsak, hva gjør du når kunder sier: "Jeg skal tenke på det.". Lar du deg stoppe. For godt. Eller kanskje gjør du som jeg; til å begynne med fomlet jeg meg videre? Jeg skjønte at jeg var nødt til å komme på noe smart, jeg trengte en fremgangsmåte som fungerte i praksis. Så jeg trente, drillet, stadig på å mestre avslutningsteknikker. Etter det to første årene i Mercuri International satte jeg ny salgsrekord. Undersøkelser viser at ved å bevisstgjøre og trene på de viktigste avslutningteknikkene kan selgere doble og tredoble salget.

Basert på 35 år i salg, trening av mer enn 1000 selgere, alt jeg har lært av internasjonale topp spesialiser som Brian Tracy og Dan Kennedy, har jeg her satt sammen 2 moduler med nøye utvalgte avslutningsteknikker ( closing teknikker ).
Avslutningsteknikker modul I bestiller du enkelt gjennom Nyhetsbrevet nedenfor (som senere holder deg oppdatert om kommende kurs.) (Skriv inn fornavn og email adresse og send inn. Etter ca. en halv time mottar du en mail med en link du er nødt til å klikke bekreftende på. Da får du umiddelbart opp en side med en link til kurset i Avslutningsteknikker. Etter modul I får du tilbud om modul II, hver med 7 deler.


Bestill FRITT Nyhetsbrevet

..og få tilgang til medlemssiden med
gratis kurs i Avslutningsteknikker og DiSC personlighetstest
E-mail adresse

Fornavn

Deretter


Din email adresse er i trygge hender og blir kun brukt for å sende deg Nyhetsbrevet. Du kan enkelt avbestille når som helst. Kjell Ramstad