Bli dyktigere i salg,-
selg mer, til flere kunder

Løft salget ditt til et neste nivå

Innholdet som du vil finne på disse sidene har tatt mange års arbeid, lesing, læring, forskning og erfaring og vil gjøre mer for å hjelpe deg til å bli en dyktigere selger og øke resultatet ditt enn noen annen bok eller artikkel du har lest om temaet. Alt du finner her er basert på 35 års erfaring fra direkte, personlig salg av mange forskjellige produkter, og fra alt jeg har lært fra trening og coaching av flere enn 2000 selgere i alle typer av bransjer. Som konsulent og direktør i Mercuri trente jeg Mercuri-konsulenter og mer enn 1500 selgere i alle typer bransjer. Min jobb her er å vise deg suksessfaktorene som benyttes av de selgere som oppnår de høyeste inntektene. 

Din jobb vil være å implementere dette og få de salgsresultatene du fortjener.

Kjell Ramstad

De beste 20% blant selgere får 80% av salget og 80% av pengene.
Bli en av dem og bli en av de best betalte selgerne i din bransje.


La meg stille deg et spørsmål:

Om jeg kunne vise deg en fremgangsmåte der du kan doble eller tredoble avslutningstilslaget du har gjennom salgsprosessen din - og lære deg hvordan du kan selge til 50% til 100% av prospektene du kommer i kontakt med - ville du da være villig til å bruke et kvarter på å lese gjennom resten av denne siden.

Om du svarte nei, så er du enten fullstendig fornøyd med de pengene du tjener i dag, eller du er slett ikke interessert i en inntektsøkning. Kanskje tror du at det ikke kan skje med deg. Dersom det er tilfelle, stopp å lese denne artikkelen nå. Den er ikke for deg.

Dersom du svarte ja, sett i gang og les resten av artikkelen. Ikke bare skumles den, les den ord for ord. Ikke gå glipp av noe... .. på de kommende sidene får du presentert noen av de mest effektive salgstaktikker hentet fra moderne salgspsykologi. Når du begynner å praktisere disse salgsteknikkene jevnlig vil du oppnå en dramatisk forbedring når det gjelder gjennomslag i salgssamtalen og tilslagsprosenten du har i dag vil skyte i været.

Først noe jeg har på hjertet og har lyst til å si til deg som jobber i salg..

.. vi skal straks gå inn og se nærmere på det ingen av oss selgere slipper unna, som de fleste gjerne skulle sluppet unna, det 99% av salg starter med, møtebooking per telefon. Jeg vil veldig sterkt understreke at vi i disse tider er i overgangen til helt andre metoder, metoder som vil fjerne mye av det vi kjenner som cold calls, noe vi selgere vil hilse velkommen. Men i en overgangsfase fra en gammel til en ny verden; muligheten du har for å ende opp med en ordre starter fortsatt ofte nettopp der..


.. men la meg først fortelle litt om deg...

...først, jeg vet at du har en av de tøffeste jobbene i verden. Det kan variere noe mellom tøft, svært tøft og ekstremt tøft. Uansett, det er alltid tøft. Salg er hardt arbeid, noe det alltid vil være. Desto mer konkurranse og vanskelig økonomi, desto tøffere er det. Nettopp derfor burde alle få seg minimum to års erfaring fra salg. For å lære om livets basale sannheter. For uansett, tross motgang og tøffe tider, du fortsetter du å selge. Dag etter dag fortetter du å ringe og bearbeide potensielle kunder, ansikt til ansikt med avvisning, mislykkete forsøk og skuffelser.

Du er forretningslivets, og samfunnets sanne helt eller heltinne. For det andre; du er et handlingsmenneske. Du er en do'er mer enn en pratmaker, en som skaper omstendighetene i stedet for å være et offer for dem. Du tar kontroll på livet ditt. Når du er misfornøyd med situasjonen gjør du noe med det. Dette er sanne lederegenskaper. Det faktum at du har oppsporet denne siden og leser denne teksten er nettopp bevis på din handlingsorientering.

Det tredje jeg kan si om deg er at du kjenner en personlig forpliktelse i forhold til din egen personlige og profesjonelle utvikling. Du har erkjent at livet ditt kan bare bli bedre dersom du selv blir bedre. Vi lever i dag i et kunnskapssamfunn og det nivået du ønsker å heve deg opp til her avgjøres fullstendig av dybden av hva du er villig til å utvikle deg selv. Alle topp salgsfolk er ivrige studenter av egen profesjon. Det er nettopp hva vi vil gjøre her, studere egen profesjon.

Den suksessfulle selgeren er han eller hun som fullt ut har forstått at salg er en arbeidsprosess, og har definert den mest effektive måten, ofte kalt "beste praksis", å gjennomføre denne prosessen på. Det er nettopp hva vi skal gjør her på denne siden, studere salgsprosessen, se på de enkelte delprosessene, snu på og kikke under de vesentlige steinene. Det vi snakker om her er å utvikle oss til en profesjonell selger.

Vi snakker om en rekke veldig interessante temaer, inklusive adferds- og Salgspsykologi . Likevel, så må vi at en ting om gangen.

Jeg har kommet til at et sted å begynne er å gå nærmere inn på det som kan gi deg rask uttelling, nemlig salgstaktikk. Et krafig område her er det som har meg avslutningsteknikker å gjøre. Ikke bland dette sammen med gammeldagse salgstricks ofte kalt alternativmetode etc. Glem tricks. Konseptet vi bygger dette på, verdibasert salg, har sann verdiskaping for kunden som formål. Tricks er out. Punktum.

Først i serien om avanserte salgstaktikker går vi rett på det ingen av oss slipper unna, nemlig bruk av telefon. Å booke møte med en potensiell kunde er en liten, ofte kun et par minutter lang, men uhyre viktig delprosess i salget. Lær deg her å bli proff på denne prosessen og du kan blåse omsetningen din til himmels. Vi har samlet noen av de aller viktigste avslutningsteknikkene, og vi er straks der, men la oss først kort se hvilke egenskaper er det som kjennetegner ekspertene på avslutningsteknikker eller closing teknikker. >>


Avslutningsteknikker i venstre marg


Avslutningsteknikker i venstre marg

Bestill fritt kurs i Avansert salg - Avslutnings-
teknikker.
Klikk her..