God kundeservice,
- kunde for livet!

Din evne til å tiltrekke deg kunder
og beholde dem som kjøpende år etter år
er din absolutte suksessfaktor.


klikk her og få historien om Johnny

Kundeservice og kundebehandling er antakelig det viktigste temaet vi noen gang kan lære om. Johnny er en av de som på en sjelden klar måte kan lære oss alle noe om kundeservice. Klikk på merket "Kunde-tilfredshet" rett til over til venstre og møt Johnny. Len deg tilbake, nyt ... og ta noen beslutninger. 

God service kommer fra hjertet. Johnny viser oss nøkkelen til suksess enten du er leder eller selger, det er nøkkelen til suksess for all som jobber innen salg og det er nøkkelen til suksess for enhver business. Uten tilfredse kunder er ingen suksess mulig. Din evne til å tiltrekke deg kunder og beholde dem som kjøpende år etter år er kritisk avgjørende for all suksess og i salg.

Dette er formålet som all forretningsvirksomhet. Formålet er ikke profitt. Formålet med all forretningsvirksomhet er rettet mot; skaffe kunder og beholde dem.

Hvorfor abstrakte mål ikke virker (mental trening).. Profitt er konsekvensen av å oppnå dette på en kostnadseffektiv måte. Så hvordan måler du din forretnings grad av suksess. Svaret er ikke profitt, svaret er kundetilfreds-het. Kundetilfredshet er eneste måte å overleve på, så tilfredse kunder er det eneste formål og metode for å måle suksessgrad.

Kunder sier at topp service bedrifter her følgende tre kjennetegn:


Kunder sier at topp service bedrifter har tre typiske kjennetegn: