Bilinnredning.

Så, du er ute etter en
skreddersydd bilinnredning som
gir optimal effektivitet og trivsel.

Da har du kommet rett sted.
Her finner du den beste løsningen.
Enkelt og greit!

Skreddersydd bilinnredning for serviceoppdrag og håndverkere, spar tid og penger, - få orden i sakene, enkelt og greit.
"I dag brukte jeg mer tid på å lete etter ting en få jobben gjort!" Dette gjelder selvsagt ikke deg eller dine ansatte. Men hos andre håndverksbedrifter er slike utbrudd ikke helt uvanlig. Du har vel heller aldri noen gang dratt ut på oppdrag uten å være helt sikker på hva som faktisk ligger i bilen. Så har du tatt med noe for sikkerhets skyld? Bra, for du skjønner at dette er problem mange andre steder. For det er håndverkere som sverger til samme metode som enkelte benytter for kontorpulten sin; ha alt verktøy, material og materialrester i beste fall i en haug og så håper de på det er nettopp det de trenger som ligger øverst i haugen.
Er det flere som bruker bilen, sa du? Det er bra at dere har god orden, for når flere bruker bilen er det mange som ikke har oversikt i det hele tatt.

Hammer, spiker, kjeledress og skruer i et salig kaos?..

..det blir som et kontor uten arkivskap..
..så, FÅ ORDEN PÅ SAKENE!
Som serviceperson eller håndverker har du høyt tempo og en tettpakket dag fylt av aktivitet og detaljer. Se hvordan våre løsninger for bil innredning som gir deg bedre kontroll, oversikt og orden. Du kan glede deg over smarte løsninger for bilinnredning som enkelt og greit gir deg det du trenger når du trenger det, rett i hånden.

Smarte håndverkere tjener penger på en hensiktsmessig bilinnredning.
Håndverkere som bruker en en effektiv innredning har mer igjen i lommeboken. De her flere utfakturerte timer, de har mindre skader på bil og utstyr, de har mindre svinn av verktøy og komponenter, de får en bedre trygghet og sikkerhet i arbeidshverdagen, og de utnytter plassen i sin servicebil eller håndverkerbil mye bedre. De har en bedre trivsel i arbeidshverdagen, og kundene får en klar oppfatning av profesjonalitet, så de kommer gjerne tilbake.

Slik optimaliserer du når det er knapphet på ressurser.
Problemet for mange håndverkere er ikke å skaffe jobb men å ha de ressurser som trengs. Når det er behov for flere folk, og de ikke finnes, da hjelper vi deg med å optimalisere de ressursene du har. Sørg for at bil, utstyr og verktøy er på plass og organisert på en måte så du bruker minst mulig tid på å hente det frem og legge det tilbake. I samarbeid med oss får du en varebil innredning som gir den mest optimale løsningen for utnyttelse av eksisterende mannskap.

Den beste arbeidsplassen, - enkelt og greit.
Dere får en optimal innredningsløsning som dere blir svært fornøyd med. Du som bruker bilen får en ryddig arbeidsplass tilpasset din situasjon. En motiverende arbeidsplass, enkelt og greit.

Smarte løsninger gjør det enklere å være fysisk handikappet.
Vi har virkelig anstrengt oss og har smarte løsninger som gjør hverdagen for deg med fysisk handikap mer enkel og grei.

Se bilder av løsninger som våre kunder er svært fornøyde med.
Vi leverer skreddersydde løsninger til Ford, Toyota, Opel, Peugeot og VW Transporter. Se på noen av de innredningene vi har levert, kanskje er det en bilinnredning som er interessant for deg. Hent gjerne ideér fra bildene av andres løsninger, men husk; du har dine spesifikke behov, så sikre deg skreddersøm og få den løsningen DU trenger.

Fokus gir enestående løsninger.
For å bli best innen sitt felt må man konsentrere seg fullt om det. Bilinnredningen AS er det eneste firmaet i Rogaland som KUN innreder biler. Det betyr fokus på KUN det. Så vi har full fokus på deg som kunde og på å gi deg akkurat den løsningen som er best for deg. Enkelt og greit!

Vi leverer tilpasset bilinnredning:
Bilinnredning varebiler, servicebil, serviceoppdrag, håndverker bil og innredning handicapbil.

Vi leverer skreddersydd innredning for de fleste bilmerker:
Vi leverer tilpassede innredning løsninger;
Ønsker du å vite hvordan innrede en Transporter, Ford, Toyota, Opel, Peugeot og VW Transporter. Vi har de enkle og greie løsningene!


Disse punktene bør du ha tenkt gjennom før du investerer i bilinnredning for varebil og handicapbil.. > klikk her>> .