En løsning

NYHETSBREV
Før vi går videre, mens du husker det, fyll ut bestillingen nedenfor så vil du automatisk motta kommende informasjon og oppdateringer om "LAGE DIN EGEN HJEMMESIDE", "WEBSIDE MARKEDSFØRING OG E-HANDEL", og "NETTSIDE-VERKTØY." Med kun et klikk kan du senere melde deg av om du ønsker det.


Be om et FRITT abonnement
på nyhetsbrevet VERDISKAPING

(Verdi kr. 2347,- helt fritt!)..

...så vil du motta informasjon om oppdateringer for Å
"LAG DIN EGEN HJEMMESIDE, "HJEMMESIDE VERKTØY"
og WEBSIDE MARKEDSFØRING OG E-HANDEL"

E-mail adresse:       Fornavn: 

Deretter


Viktig: Din e-mail adresse er i fullstendig trygge hender. Jeg vil aldri dele din kontaktinformasjon med noen andre. Og du kan enkelt avbestille når som helst du måttte ønske.
Kjell Ramstad
Og slik var min situasjon inntil jeg ble introdusert for Ken Evoy..
..nå bruker jeg i stedet all tiden på
å bygge hjemmesiden og gjøre business..

.. mine tidligere utfordringer tar Ken seg av.

Jeg fant og tok i bruk det som antakelig er verdens beste konsept for å lage egen hjemmeside.

Nyttår 2007 ble jeg introdusert for det som sannsynligvis er verdens beste konsept for å lage egen webside. Da det gikk opp for meg hvor bra denne løsningen er la jeg fra meg alt jeg hadde fra tidligere og begynte å bygge min nettside helt på nytt.
Underveis i brevet her har vi vært litt innestengt fra omverdenen...

..du inviteres herved til å gå gjennom den åpne døren for ta en tur ut i området for min nettside. Du ser resultatet etter ca. 3 måneders arbeid.(klikk her..). Når du har sett deg litt rundt omkring kan du lukke det vinduet og du er tilbake her, så vi kan gå videre og se på....løsningen som inneholder alt jeg trenger for å planlegge, bygge og vedlikeholde, - og tjene pernger på min hjemmeside.Ken Evoy og hans konsept gir meg ubegrenset, kontiunerlig, kostnadsfri opplæring og alle nødvendige verktøy og løsninger etter hver som jeg trenger det.
Jeg vil straks vise deg en fullstendig oversikt over alt hva dette konseptet gir deg, her er en foreløpig liste:

   Fullstendig, kostnadsfri opplæring, fra de helt enkle til det mest       avanserte innen e-handel og online markedsføring.

   Velge nisje for hjemmesiden

   Optimalisere siden for søkemotorer

   Valg av domene navn og registrering av domene.

  Alt du trenger for å bygge opp en komplett struktur for ditt       nettsted.

   Alt du trenger for å legge inn grafikk.

   Du får forskjellige skjemaer, slik som "Kontakt meg", "Nyhetsbrev       med automatisk utsendelse", "Autoresponder til automatisk       utsendelse av et antall email".

   Komplett opplæring for hvordan lage en hjemmeside som selger.

   Full opplæring i å bruke video på hjemmesiden.

     +++ en mengde andre hjelpemidler.

Konseptet jeg bruker; Solo Build It og SiteSell er et internasjonalt, flerspråklig, system for bygging av nettsider med brukere fra de mange land, som Norge, Sverige,Finland, Island, Spania, Inda, Australia osv. osv. Til å begynne med var jeg unødvendig skeptisk fordi bakgrunnsspråket er engelsk. Jeg har kun skoleengelsk og opplever ikke noe problem med språkforståelse. Du skal straks nedenfor bedømme dette selv. Og du har sett på min hjemmeside, den er 100% norsk. Solo Build It er i dag verdens mest kundevennnlige og løsning. Fleksibiliteten er stor. Jeg har brukt dette i 4 måneder, jeg kommer aldri til å bruke noen annen løsning.

Pris? Prisen er kanskje det aller beste. Jeg får alt, 101% av det jeg trenger inklusive opplæring i et meget aktivt forum pluss en mengde introduksjonsvideoer for ca. kr. 2.000,- per år. Jeg har ikke funnet noen løsning fra norsk eller annen leverandør kommer i nærheten av dette.Herved introduseres Solo Build It komplette løsning for bygging av enkle og avanserte hjemmesider.