Det tredje fokuspunktet
for topp 10% gruppen;
Helse og fysisk kondisjon.

Her er den gode nyheten: Det gamle 65 er det nye 75.
For 30 år siden fylte man 65 år og pensjonerte seg. På grunn av bedret helse og utvidet livslengde, når du fyller 65 år i dag er du på topp. Når du fyller 75 er du "still dancing."

Så det tredje fokusområdet dreier seg om hva du gjør med helsen og energien du trenger for å lykkes på alle de andre fokusområdene. La oss koble dette området om mot det vi gjennomgikk på siden Tre viktige fokuspunkter...les mer>>

La oss ta utgangspunkt i at du som mål setter god helse og overskudd av energi.

Hva er smart når det gjelder måling? Det vi har funnet er at folkene i topp 10% gruppen ofte benytter livvidde som fokuspunkt for måling. Klart du kan veie deg, likevel er livvidde et vitalt målepunkt for god helse og kondisjon. Du blir hva du tenker på det meste av tiden, så det du stadig må spørre deg selv om; er dette til det gode eller det dårlige for livvidden min? Hva er det jeg spiser og drikker? Om og om igjen på nettsiden vil du se dette: Ikke konsentrer deg om hva du ikke ønsker, konsentrer deg om det du ønsker, om målet. Brenn ditt ideelle livmål inn i underbevisstheten så vil du få kraftig drahjelp derfra. En fordel ved å måle livvidden er at du får automatisk fokus på det hver dag.

Det tredje fokuspunktet i forhold til området helse og energi er fysisk aktivitet, trening. Folk i topp gruppen har den nødvendige aktiviteten som et fokuspunkt inntil det er blitt en vane. De vet at hver gang det dreier seg om å begynne å gjøre.. dreier det seg samtidig om besluttsomhet. Folk i 90% gruppen bestemmer seg hver dag. Skal jeg gå en tur i dag, tro? Lurer på om jeg skal trimme i dag, jeg? Det viser seg at folkene i topp 10% gruppen tar grunnleggende beslutninger, og deretter har de beslutningen som fokuspunkt. Et av de viktigste kjennetegn ved et fokuspunkt er at det tas ikke opp til vurdering hver gang. Beslutningen er tatt.

Alternativene er mange; du kan bruke trimsykkel og tredemølle. Og ser du samtidig TV går tiden fortere enn du aner.

Det fjerde fokuspunktet er Finansiell situasjon >> .


Navigasjonshjelp:

Hovedkapitlet heter Suksess prinsipper:>>
Dette er Underkapitler av Suksess prinsipper:

Tre viktige fokuspunkter >> .
Fire spesielle fokuspunkter som kjennetegner topp 10% folk >> .
Andre fokuspunkt; Familie og relasjoner>> .
Slik staver barn ordet kjærlighet: T-I-D >> .
Slik dobler du produktiviteten din>> .
Tredje fokuspunkt; Helse, kondisjon og energi>> .
Fjerde fokuspunkt; Personlig økonomi: Finansiell situasjon>> .
De fire store fokuspunktene; oppsummering>> .
Fokus retning>> .

Sjekk også denne siden innen lignende tema:
DiSC/DiSK personlighetstest >> .
..og denne siden :
Prestasjonspsykologi >> .

Du kan gå rett til:
nettstedets hjemmeside >> .

Kjell Ramstad

web hit counter