Alle hjemmeside verktøy,
alt på ett sted,-
alt til en lav pris!

Går du og ser på hvordan nye, effektiv hjemmeside verktøy gir et MASSIVT innslag av muligheter på internett?

Tenker du stadig på at du burde forbedre din egen nettside med nyttige hjemmeside verktøy?

Blir du holdt tilbake fordi du mangler ferdigheter og ekspertise i hvordan du finner frem til og benytter riktige verktøy til å lage en nettside du kan gjøre penger på?

Om du svarer "Ja" til NOEN av disse spørsmålene.. da kan dette være det viktigste brevet du har lest noensinne! Hvorfor?

Fordi du her får beskrevet det beste totalkonseptet for komplett hjemmeside verktøy jeg som bedrifts- og markedsrådgiver har sett noensinne. Følg med videre og jeg tror du vil trekke samme konklusjon.Behovet for enkle, rimelige og effektive hjemmeside-verktøy ledet til det beste total-konseptet noensinne.

Endringer på internett og innen teknologi for hjemmesider medførte at den snart 10 år gamle nettsiden for vårt konsulentselskap var blitt ubrukelig. Det ble tatt en strategisk beslutning om å satse on-line, og jeg brukte ett år på å finne ut av og lære meg det som viste seg å være vanskelig tilgjengelig, tungvinte, dyre og komplekse løsninger. Denne frustrasjonen viste seg å være noe jeg helt kunne ha unngått. Hvorfor?

Via en av internetts mest seriøe informasjonskilder, Agora, Early to Rise, ble jeg gjort oppmerksom på Ken Evoy og hans systemkonsept for bygging av hjemmesider som har hjulpet ti-tusenvis av gründere og firmaer og har brakt dem langt forbi sine konkurrenter.


Jeg var i utgangspunktet noe skeptisk fordi konsepteter er engelsk basert. Men med min skoleengelsk har dette vært helt uproblematisk. Du kan ..lese mer om hvordan jeg kom frem til en beslutning om dette komplette hjemmeside konseptet..klikk her..(hjemmeside verktøy)

..og her kan du lese mer om hvordan bygge opp og drive en nettside for e-commerce og ehandel..klikk her..
www.verdibasert-ledelse.com Vi har besluttet å legge vekk alle andre verktøy og bruker nå kun denne lønsingen, så denne hjemmesiden er i seg selv et praktisk case.

Ken Evoy har kalt konseptet Site Build It.

Hva får du når du kjøper SBI alt-i-ett løsning?!

SBI! leverer en komplett prosess og komplett sett med verktøy. Enkelhet. Suksess. Og her er hva du ikke får...

 • Ingen forskjellige service-"nivåer".
 • Ingen annonser ufrivillig plassert i teksten og innholdet ditt.
 • Ingen "premium" or "platinum" pakker du må selge de opp på.
 • Ingen "valgfrihet" som medfører ekstra kostnader for ekstra funksjonalitet og som ofte viser seg å ikke være så valgfritt likevel.

Du får ikke noe av dette med SBI!. I stedet er alt innebygget i SBI!. Alle verktøyene, alt på ett sted.

Alt for en svært lav investering.

En komplett pakke kraftige hjemmeside verktøy for effektiv bygging av hjemmeside.   Host & bygg web siden din.

     Du velger ditt domene navn
  1.    Vi registrerer det for deg, - i ditt navn
  2.    Ett klikk, så er det utført
  3. Som alt det andre, domene navnet er inkludert i prisen.
  4. Ingen tredje part ekstra kostnad.


 1. Web side hosting
  1. Topp kvalitet web hosting og e-mail (inkludert catchall og redirect)for ett helt år er inkludert i prisen.
  2. Rask, driftssikker. Ubegrenset antall sider. Ubegrenset båndbredde.
 2. Kraftige, grafiske verktøy
  1. Fullstendig, fri tilpasning av design, profesjonelle side logoer.
  2. Navigasjonsribber på venstre side (navbars),web page design og utseende innebygget, intuitivt... uten Photoshop's lærkurve.


 3. Pek-og-klikk sidebygging.
  1. Du kan stable siden i blokker, du kan bygge en side,.. uten at du trenger HTML, cgi, perl, ftp, eller Javascript.
  2. Bruk pek-og-klikk sidebyggingsverktøyene for å skape det innholdet folk ønsker.
 4. Enkel blogging
  1. En web log ("blog") er en rask måte å dele umiddelbar informasjon....oppdateringer, ny utvikling inne ditt felt, trender, kalender oversikt over kommende arrangementer, lederartikler, etc.
  2. Blogging er populært. SBI gjør det enkelt.  Web markedsførings verktøy.

  1. Brainstorming og markedsundersøkelser.
   1. Brainstorm ved hjelp effektive verktøy og finn temaer med stort forretningspotensiale (det vil si forretningsområder som tiltrekker seg motivert, målrettet trafikk.

   2. Reduser timevis av manuelle undesøkelser til kun et klikk.


  2. Publisering av elektronisk nyhetsbrev.
   1. Lever kvalitetsinnhold til abonnenter gjennom ditt e-magasin. Det bygger tillit. Det gjør det troverdig. Og til slutt medfører det at de ønsker å gjøre business med deg.


  3. Automatisk spamsjekking.
   1. Du trenger aldri bebymre deg om Hotmail, Yahoo mail eller hvilken som helst annen ISP som feilbedømmer dine mail til å være spam. Analyseverktøyet forteller deg nøyaktig hva du må gjøre for å forbedre din mail før du sender den ut


  4. Frekvensmåling for åpning av nyhetsbrev.
   1. Måler direkte hvor mange mail som blir åpnet av mottakerne i en utsendelse, samt den prosentvise andelen. Dette åpner et vindu inn til de besøkendes adferd og deres ønsker som er av uvurdelig betydning. Levér nyhetsbrev som blir åpnet.


  5. Trafikk statistikk & klikk analyser.
   1. Lett og forstå, nyttig og et håndterlig format. SBI's klikk analyse er unik -- kritisk informasjon om besøkende som klikker seg inn og ut av siden din er viktig.  Trafikk-bygging-system.

  1. Søkemotor optimalisering.
   1. SBI analyserer sidene dine og forteller deg nøyaktig hvordan du optimaliserer dem for å oppnå høy ranking hos søkemotorene, noe som garanterer stor, kostnadsfri trafikk.
   2. Det er bokstavelig talt som å ha ansatt din egen søkemotor-opmtimaliserings-ekspert (SEO) som lyder ditt minste vink.


  2. Automatisk innmelding til søkemotorene.
   1. SBI "håndleverer" til alle de store søkemotorene og sparer deg for det langtekkelig arbeidet å foreta det manuelt, en av gangen, samtidig at du IKKE gjør det for ofte. SBI gjentar innmeldingen så ofte som det er behov for, helt automatisk.


  3. Automatisk søkemotor sporing.
   1. SBI sporer og rapporterer når søkemotorenes "spidere" har besøkt hver av nettsidene dine, samt når bu blir listet av søkemotorene. Dersom det går for lang tid til "spiderne" besøker nettsidene dine vil SBI automatisk sende en ny innmelding til søkemotorene.


  4. Automatisk søkemotor rangering.
   1. SBI hvordan hver av sidene rangerer for hvert søkeord.
   2. Om du har noen sider som ikke rangerer bra? SBI forteller deg eksakt hva du må gjøre for å få siden din til å rangere høyere.
  5. Automatisk rangerings rapport for kataloger.
   1. SBI hvordan hver av sidene rangerer for hvert søkeord.
   2. Om du har noen sider som ikke rangerer bra? SBI forteller deg eksakt hva du må gjøre for å få siden din til å rangere høyere.  Veiledning og support.

  1. Fullstendig handlingsveiledning & veiledning for å komme raskt i gang.
   1. Det er bokstavelig talt som å ha verdens topp internett guru som hjelper deg for hvert skritt på veien, leder deg, klart og greit, hele veien dit du trenger bistand.


  2. Integrert online hjelp.
   1. Tilpasset situasjon, kun-som-du-har-behov-for, online hjelp guider deg skritt for skritt, fra null kunnskap til så lang du ønsker å gå.


  3. SBI! Ekspress Info-brev.
   1. SBI koker ned informasjon fra 100 ledende nett marketing publikasjoner, og reduserer den enorme mengden stoff til noe få grunnleggende strategier som virker. Kun nøkkelinformasjonen du trenger å vite, sammen med klare instruksjoner om hvordan du får mest mulig ut av dem.


  4. Hovedkvarter for Tips og Teknikker.
   1. Solo Build It's fellesskap av velutdannede brukere deler sine speseille oppdagelser, ideér og stragegier.
   2. Noen ideér øker produktiviteten, andre ideér øker inntektsstrømmen.


  5. Ubegrenset kunde support.
   1. Trenger hjelp? Vi er permanent til stede med en-til-en hjelp. Den samme support personen er med deg fra start til slutt ... ikke noe frustrasjon over å bli sendt frem og tilbake.   Spesial verktøy.

   1. Skjemabygger / Autoresponder.
    1. Det ultimate i datainnsamling/levering. Bygger spørreundersøkelser, valgundersøkelser og påmeldinger.
    2. Samler data, feedback og leads. Gir deg mulighet til å godtgjørelse for referanser du sender til en partner.
    3. Søker og analyserer data.
    4. Sender ut kurs via ubegrensede sekvensielle autorespondere som "selger" din ekspertise.


   2. Link Fiks!
    1. Hjemmesiden din vil aldri ha brutte linker fordi SBI! skanner alle sidene dine regelmessig. Når SBI finner en link med en ikke-eksisterende destinasjon får du en mail som nøyaktige beskriver hvor feilen er slik at du kan oppdatere eller fjerne den


   3. WebMail.
    1. Nå har du fritt valg. Behandle din mail som vanlig eller bruk SBI Web Mail via din nettleser. Send og motta @DITTdomene.com mail uansett hvor du befinner deg, selv om du bruker ISP'er som AOL eller MSN.


   4. Verdibytte.
    1. Solo Build It's verdiuveksling er den enkleste, raskeste, mest effektive og mest GENUINE måten å utveksle linker. Kun relevante sider linkes til relevante sider.
   Vesentlig mer stoff kommer her i løpet av november 2007
   4. november 2007

   Kjell Ramstad