Effektive butikkdata løsninger = suksess.

Vær lys våken når du velger butikkdata løsninger; det valget kan avgjøre suksess eller fiasko.


Disse punktene må du har tenkt gjennom før du velger butikkdata løsninger|butikkdataløsning.

Et blikk rundt oss viser at butikkdøden lever i beste velgående, om vi kan si det sånn. Du kan se det i din egen kjede, og du ser det i ditt lokale kjøpesenter; opphørssalg, tomme lokaler, ledige lokaler som annonseres, nye optimistiske koster som begynner å feie der gamle, en erfaring rikere koster nettopp har sluttet. Så, enten du driver en kjede eller enn enkeltbutikk, i dette bildet der det vanlige er å slite med overlevelse er spørsmålet du bør stille deg; hvordan oppnå suksess. Hvordan kan du lykkes gjennom en stabil, langsiktig verdiskaping basert på tilfredse kunder, effektivitet og motiverte medarbeidere. Hvordan kan du tjene gode penger.

Det er flere årsaker som skiller suksess fra fiasko, og din jobb er både å identifisere disse fakta, eller butikkdata, kartlegge tilstanden og så bruke implementere butikkdata løsninger|butikkdataløsninger som gir vesentlig forbedring og effektivisering av verdiskapingsprosessen.

Tilfredse kunder - lojale kunder - suksess.
Visste du at du har kun tre måter å bygge opp din forretning på:
- få flere nye kunder.
- få de kundene du har til å handle hos deg oftere.
- få kundene dine til å bruke mer penger hver gang de er i butikken.

Pkt 1) De butikker, og særlig faghandel som har suksess har på en aller annen måte med et eller annet system tatt kontroll på disse tre områdene. Pkt 2) De færreste butikker og faghandel har kontroll på dette.

Du kan jo spørre deg selv:
- Vet du adressen til kundene dine?
- I det minste, vet du telefonnummeret til kundene dine?
Eller kanskje du skulle spørre deg om:
- Vet du hvordan du kan få tak i kundene dine?
- Eller, vet du i det hele tatt hvem kundene dine er?

Er det kanskje slik at du, i selskap med mange, befinner deg i den sørgelige situasjonen at du pent nødt til å vente til kundene dukker opp i butikken? Da lever du et farlig liv. I det minste som forretningdrivende. For dette er sannheten bak de tomme lokalene. Om butikkdrømmen som falt i grus.

Så kommer hovedspørsmålet: I hvilken grad støtter den dataløsningen du har nå de tre nøkkelfaktorene for suksess?
Vet du ikke så sikkert, nei. Det minste du bør forvente av din levereandør er en fullstendig gjennomgang av disse tre grunnleggende suksessfaktorene for butikkdrift og hvordan dataløsningen støtter dette.
Dersom din leverandør ikke har gjort det; kunne det kanskje komme av at leverandøren din likevel ikke vet så mye som suksessfaktorer for butikker og faghandler?
Står du overfor valg av systemløsning: Dette kriteriet må du sikre deg er på plass og håndteres på en god måte.

Utsolgt.
Kunderelasjonsbygging og tilfredse kunder = økonomisk suksess. Har du oppdaget hvor irritert en kunde kan bli når en gitt variant, farve eller størrelse er utsolgt? SAS direktør Janne Carlson skapet uttrykket "sannhetens øyeblikk." Utsolgt er et av dem. Så sa han at det krever 12 positive opplevelser for å oppveie en negativ. Selv om utsolgt for mest vanlig, standard 80 cm skolisse ikke er dramatisk, det er vanligvis irriterende. Så, hvor mye omsetning taper du på at du for ofte er utsolgt, og hvor mange irriterte kunder taper du.

(OOS) redusering av "out of stock" har høy prioritet både hos produsenter og forhandlere. Spørsmålet du må stille deg; Hvor effektivt er din butikkdata løsning når det gjelder å hjelpe deg å ha varene på lager og derved bygge kundens tillit?

Betalingsform Løsningen må kunne gi kunden valget mellom bruk av kredittkort, kontant, faktura eller en kombinasjon.

Spar penger ved at du gjør arbeidet selv
Automatisk bokføring sparer deg for arbeid. Kasseoppgjøret bokføres rett i regnskapet og hvert salg blir registrert på kunden i økonomisystemet. Du får bedre oversikt og du trenger kun å godkjenne rapportene.

Effektiviser virksomheten din
Du kan i vesentlig grad effektivisere driften ved å ta i bruk integrerte hjelpemidler som strekkodeleser, touch skjerm, skrivere og kundedisplay. Gi firmaet et kvalitetsimage ved å legge inn firmalogo og tilpasset informasjon på kvitteringer, tilgodelapper og fakturaer.

Økt salg gjennom personlig kundeservice.
Bruk kundens kjøpsmønster aktivt, referer til hva kunden har kjøpt tidligere, spør om kunden er fornøyd med produktene, og kom med forslag til kunden basert på tidligere kjøp. Aktiv bruk av kunde historikk vil øke omsetning per kunde.

Effektivisering av arbeidsprosessene Med brukervennlig grensesnitt, touchskjerm og knapper kan hele salgsprosessen i forhold til kunde behandles mer effektivt. du har all nødvendig informasjon tilgjengelig, både lagerbeholdning og kundeinformasjon. Full lønnsomhets styring
Rapportene gir deg raskt status over salg, salg per tidspunkt, produkter, kunder og butikkselgere. Du får den informasjonene du trenger for å gjøre endringer i produkt sammensetninger, følge opp kundene og tilpasse de ansattes arbeidstid. Alt dette gir et stort potensial for lønnsom drift.

Nøkkeltall, rapportering og lagerstyring.
I en effektiv butikkdata løsning oppdateres all prisinformasjon sentralt og sparer den enkelte butikk for mye arbeid. Omsetning og nøkkeltall rapporteres automatisk til hovedkontor. Det samme gjelder lagerstyring som gir god kontroll på vareflyt. Administrasjonen blir forenklet og økonomistyring og kostnadskontroll i kjeden forbedret.
Lindbak Retail er fremst innen butikkdata løsninger | butikkdataløsninger ..
> klikk her>> .


Navigasjonshjelp:
Du er nå på siden Hovedkapittel for Butikkdata løsninger|butikkdataløsninger:

Dette er Underkapitler av Butikkdata løsninger|butikkdataløsninger:
Butikkdata løsninger|butikkdataløsninger >> .
Kjedeløsninger>> .
Butikkdata FAGHANDEL>> .
Point of sale>> .Få rett til:
nettstedets hjemmeside >> .

Kjell Ramstad