Jobbanalyse / stillingsanalyse

Ansetter du feil folk vil ingen ting av det du gjør fungere,
så 90% av all suksess i din organisasjon starter her.klikk her, les om hvordan DEFINERE BEHOV FOR REKRUTTERING klikk her, les om hvordan DEFINERE BEHOV FOR REKRUTTERING klikk her, les om hvordan bygge opp en KANDIDATBASE klikk her, les om hvordan gjennomføre 1.GANGS INTERVJU klikk her, les om hvordan gjennomføre 2.GANGS INTERVJU klikk her, les om hvordan gjennomføre ENDELIG UTVELGELSE AV RETT KANDIDAT
                            klikk her, les om hvordan utvikle en JOBBANALYSE                                  klikk her, les om hvordan benytte ADFERDSANALYSE
klikk her, les om hvordan benytte JOBBBESKRIVELSE  

Jobbanalyse - stillingsanalyse 

Her tenkte du kritisk gjennom hvorvidt organisasjonen virkelig trenger å besette denne stillingen, og om det finnes rasjonelle, alternative løsninger til det å bringe en ny ansatt ombord. Når analysen gir ja > go som output står du foran oppstart av den prosessen som har den største innvirkning på din suksess om leder. Gjør du feil her vil ingen ting av det du ellers gjør fungere bra. Første skritt til suksess er at du virkelig bruker hodet på å gjøre en jobbanalyse | stillingsanalyse. 

Før vi går videre, la meg si dette (og jeg kommer til å gjenta det til du oppgitt  dunker hodet i PC'en): Mange ledere jobber med feil fokus. Noen tror at jobben deres er å utvikle folk. Andre tror at de kan ha resultater (bunnlinjen) som mål. Begge deler er feil, begge deler gir deg et uklart fokus som ødelegger virkningsgraden av innsatsen din. 

Saken er; fremragende ledere har skjønt at hemmeligheten bak suksess ligger i prestasjoner. De har skjønt at deres egen suksess ligger i deres evne til å optimaliserer prestasjoner. De er besatt av å forstå og å gjøre de tingene som har størst påvirkning på prestasjoner. Og de har skjønt at det finnes ingen annen oppgave de kan utføre som har så stor effekt på prestasjoner som det å ansette de rette folkene. Virkningsgraden dette har på din kommende suksess jobber for eller i mot deg hver eneste dag i mange år, konsekvensen av det du gjør nå du rekrutterer er ufattelig stor, begge veier.

En ting til før vi går videre: En stillings analyse / jobbanalyse har stillings-beskrivelsen som output


Hva er din mening om det du leste ovenfor. 
Legg igjen din kommentar til meg i boksen under.  

Noen du vet om som vil ha nytte av denne siden? 
Del den her, klikk på knappen ------------>