Valg av publiseringsløsning ble nøkkelen til synlighet i Google!

Slik får du Rolls Royce publiseringsløsning
til folkevogn pris!

Mitt valg av publiseringsløsning var avgjørende for for hva jeg får ut av hjemmesiden min.
På forrige side viste jeg en rekke eksempler på at de valgte søkeordene i de fleste tilfellene kommer på side 1 i Google søk, ofte som nr. 1 helt på topp, noen ganger som nr. 1 og 2. På denne siden skal jeg snakke om årsaken til dette. Du får informasjon om hvilken publiseringsløsning jeg har valgt, hovedårsaken til at den gir suksess, og noe om alternativer.

Nå skulle jeg gjerne kunnet si at dette skyldes egen gluphet. Men siden vi skulle snakke om fakta her; hele forklaringen ligger i publiseringsløsningen jeg bruker. Både selve teknologien i sidebyggingssystemet og ikke minst det omfattende innholdet som er rundt. I forhold til pris benytter jeg verdens mest effektive og enkle og omfattende system for bygging av hjemmesider som virker. Jeg skal si mer om hva jeg mener med det.

Først litt om publiseringsmarkedet. De fleste bransjer har vært gjennom en såkalt restruktureringsprosess, det at mange enheter blir få. For 25 år siden var det en landhandel på hvert hjørne, nå er alle vekk. Det samme skjer her, det har mylderet av små mer eller mindre seriøse leverandører som fremover vil forsvinne eller bli kjøpt opp. Så blir det tilbake noen få som har livets rett. De publiseringsfirmaene som har levd av å selge "quick fix" og "få din egen hjemmeside på 5 timer" blir borte. Selvsagt fordi det var en bløff, de har ikke livets rett. Nei, det var ikke en bløff at du kunne få en web side opp å gå på fem timer. Men det var det eneste du kunne. Deretter blir det et liv som bortgjemt og bortglemt, som jeg har snakket om tidligere.

Søkemotoroptimalisering.
Publiseringsløsningen jeg bruker er fylt opp av rekke unike hjelpemidler. Før jeg tar dette punkt for punkt skal jeg si litt om hovednøklene. For å oppnå søkemotoroptimalisering og synlighet hos Google er det visse regler man må følge når siden bygges. Ekspertene liker å mystifisere dette. Faktisk er dette logisk, enkelt og forståelig. Det er som sykle, veldig enkelt, men du må lære det. Hos de fleste leverandørene vil du aldri lære dette fordi de forstår det ikke selv, og hos de som forstår det vil det ta forholdsvis lang tid, dyre kurs etc.

Med dette verktøyet som jeg benytter, å ja forresten, konseptet heter Site Build It!, (1/2 million treff i Google) og leveres av internasjonal topp guru ekspert Ken Evoy (90 000 treff i Google), - så får du hjelp av et unikt, innebygget analyseverktøy som sikrer at du gjør søkemotoroptimaliseringen 100% riktig fra dag en. Jeg har ikke funnet en eneste norsk leverandør som har et slikt verktøy. Og når de får det vil det koste deg en modulpris på 20 - 30.000.

Når som helst mens jeg bygger en side klikker jeg bare på analyseknappen, det går fem sekunder, så har jeg en spesifikk, enkel og forståelig liste over tiltak jeg må gjøre for å få full siden fullt søkemotor optimalisert.

Når jeg har bygget siden ferdig, det er veldig OK når jeg kan avslutte det hele med en klar melding om at; siden din er helt strøken, fullt optimalisert, du kan bygge den ferdig og publisere den på nett.

Da kan jeg kan gå rett løs på neste side med god samvittighet og med forvissningen og at jeg har gjort det som kan gjøres for at jeg om 2-3 uker ser at siden er blitt synlig og oppnår en høy rangering i Google søk. Dette kunne jeg gjøre fra første dag, og det er hovedårsaken til at nettstedet har hatt en økning på nærmere 1000 sideoppslag per måned fra start.

Inne i selve publiseringsløsningen operer jeg fra et dashbord der alt er tilgjengelig, der er også knappen for analysen som sikrer søkemotoroptimalisering.

Helt praktisk, her og nå
La meg ta det helt praktisk. På denne siden som du leser nå har jeg valgt publiseringsløsning som hovedsøkeord. Det betyr at når Google kravler og undersøker innholdet på siden vil Google indeksere den i forhold til det den finner. Og så klart, Google bør da finne igjen ordet publiseringsløsning på helt bestemte steder i et bestemt forhold. Sånn at Google skjønner at innholdet på en ærlig måte handler om det som det gir seg ut for, slik at når du søker på publiseringsløsning finner du noe fornuftig og interessant om det. Helt logisk når man vet hvordan det skjer. Etter å ha brukt analyseverktøyet har jeg lært "manuelt" hvordan dette skal være, men når jeg skriver denne siden er det veldig greit og effektivt å slippe å tenke på de tingene etter hvert som jeg skriver. Så akkurat her og nå klikker jeg på analyseknappen og venter litt spent på resultatet........

....Det ble pling i sikringsboksen som råtassen fra Ytre Enebakk sier. Full klaff. Vel, det er en ting jeg ikke får gjort noe med. Jeg må kalle siden (adressen) for publiseringsløsning med o og ikke ø, og her kommer analyseverktøyet med en pekefinger og minner om at navnet på siden bør være det samme som søkeordet. Ikke noe å gjøre med det.

Analyseverktøyet sjekker ca. 10 viktige punkter helt fra toppen på siden og hit. Men dette er dynamisk, så selv om siden er 100% optimalisert til nå, så vil det endre seg når jeg legger til mer innhold. Så hver gang jeg legger til nytt innhold videre nedover siden tar jeg periodisk sjekk for å slippe å gå tilbake å rette for mye. Når du vet hva som analyseres kan du gjøre det manuelt, det er en forståelig, logisk men omfattende jobb. Som jeg har sagt før, jeg ville ha en løsning der jeg kan bruke tiden til å bygge i stedet for å løse problemer.

Jeg har undersøkt 3 andre større firmaer for publiseringsløsninger i forhold til dette med synlighet i søkemotorer. Jeg synes det er greit å operere med eksakt informasjon, så her får du linkene til alle tre leverandører. Bysant>> er ganske sikkert et at firmaene for publiseringsløsninger som vil overleve til slutt. Men det interessante her er pris. Logg deg inn på Din side hos Bysant så ser du at for søkeord på side 1 hos Google fakturerer de kr. 36.000,- og på side 2 kr. 18.000,- Det betyr at de søkeordene jeg viste deg på forrige side har en verdi på flere hundre tusen kroner. Vent til du får se hva min publiseringsløsning koster meg per år. Hold deg fast i bordplaten.

Her er firma for verktøy som installeres på andre leverandørers publiseringsløsninger. OnlineServices>> . De selger altså kun verktøy, så du må ha en annen hosting leverandør. De selger et analyseverktøy for optimalisering. Jeg vet ikke hvor godt det er, men jeg vet prisen; Firmaet oppgir en pris fra kr. 40.000 - til kr. 100.000,-Alle verktøyene som OnlineServices leverer er inkludert i den publiseringsløsningen jeg benytter. Det bruker fancy grafikk, men det informasjonen er vesentlig den samme.

Den tredje leverandøren jeg har undersøkt heter CoreTrek>> . Det er et seriøst firma med store og små kunder. Du vil se at du er opptatt av synlighet, men de har ikke et analyseverktøy. Prisen de oppgir er opptil ca. 80.000,- Teknologien for nyhetsbrev er en egen modul det tar kr. 20.000,- for. Den er inkludert i prisen i Site Build It. Dersom du har bestilt nyhetsbrevet på frontsiden her vet du hvordan det fungerer. Det er det beste du kan få.

Rolls Royce til folkevogn pris.
Konseptet jeg bruker kostet kr. 2.400,- da jeg kjøpte det i 2007. Nå er det slik at Site Build It mister ikke kunder, og Ken Evoy har benyttet den gevinsten til å sette ned prisen til kr. 1.600,- Les det en gang til: kr. 1.600,- som inkluderer alle verktøyene som ingen norsk leverandør kan matche, pluss et omfattende informasjons og opplæringsprogram, også dette inkludert. Og det kommer stadig nye verktøyer, igjen inkludert i prisen.

Site Build It har godt over 100.000 brukere som har betalt kr. 1.600 for å starte opp, og det er hva vi betaler hver år. Så prisen per måned er under kr. 150,- Denne prisen inkluderer alt det som leverandørene ovenfor leverer pluss mye mer. I prisen er inkludert alt jeg trenger for å utvikle nettstedet, jeg vil ikke få bruk for å kjøpe ting ekstra. Det eneste er om jeg ønsker en handelsløsning med kredittkort, da beregnes et lite tillegg. Det mest fantastiske er at de kontinuerlig utvikler nye verktøy og løsninger som blir fortløpende introdusert uten at det koster meg en krone, alt blir inkludert i den prisen jeg har betalt.

Kom i gang!
Hvor mye trenger du å vite før du tar en beslutning, egentlig? Er du en sånn som går å ruger på ting i det uendelige. Eller er du mer beslutningsdyktig?

Nå vet du veldig mye mer enn jeg visste da jeg bestemte meg. I tillegg til engelske eksempler kunne jeg se Spanske, Franske, Svenske, Islandske og andre ikke-engelsk språklige SBI nettseder, men jeg kunne ikke sjekke ut hvordan det ble på norsk. Jeg var den første.

Men det kan du. Nå vet du alt om hvordan ditt eget nettsted vil kunne bli. Du kan med selvsyn sjekke hvordan konseptet virker. Du kan bestiller nyhetsbrevet og se hvordan det virker. Der får du også tilgang til et kurs i avslutningsteknikker slik at du ser hvordan det virker. Så du kan få ideer til din egen situasjon. Basert på dette nettstedet kan du se potensialet i ditt eget SBI nettsted.

Du har fått en rekke bevis for at med SBI kan du utmanøvrere "avanserte" norske nettsteder som har kostet firmaet flere hundre tusen. Ved hjelp av Alexa kan du med selvsyn se nettstedet her rangere på ca. 1500 plass av 400 000 norske nettsteder. Det fleste av nettstedene som ligger foran i rangeringen er aviser, sosiale nettportaler og kommuner. Du finner nesten ingen vanlige firma nettsteder som rangerer bedre enn denne. Takket vært SBI.

Ingen ting av dette visste jeg da jeg tok min beslutning om SBI. Du vet det nå. Jeg synes jeg har grunn til å være takknemlig overfor SBI, og ønsker å bidra med dette for norske internett interesserte som har guts til å ville lykkes på nett. Jeg ser selvsagt også fordelen for meg om det skjer.


Noe du lurer på i forbindelse SBI? Spørsmål?
Bruk skjemaet på "Kontakt oss" siden.
Det jeg måtte ta en beslutning på relativt tynt grunnlag blir du servert hele retten direkte i fanget. Starter du nå kan du ha et nettsted med trafikk før du drar på sommerferie.

Bra at du har vært med meg så langt. Takk for det. Og du vil få mer informasjon. MEN. Ikke mist mer tid nå. Slå følge, kom i gang med å lage ditt eget private nettsted som virker.

Så hvis du har bestemt deg, - her kjøpte jeg ..

..verdens mest komplette web publiseringsløsning for bygging av både FIRMA og PRIVAT nettsted>> klikk her, studer neste side, scroll ned på siden, så er du i gang (SBI gir deg pengene-tilbake-garanti.>>>
.


Navigasjonshjelp:
Hovedsiden for Lag en hjemmeside >>klikk her>>:
En mal og guideline for å bygge en vellykket webside|hjemmeside
;

Dette er tema-relaterte undersider:
Fra et bortgjemt liv på internett til full synlighet i søkemotorene>> .
Alexa gir oss en analyse av helsetilstanden for nettsteder. >> .
Reelle eksempler viser valgte søkeord som får 100% synlighet i Google søk..>> .
Valg av publiseringsløsning/leverandør er nøkkelen til en suksessfull hjemmside..>> .

Her kan du ta en gratis personlighetstest:
DiSC/DiSK personlighetstest >> .
..prinsipper og strategier for personlig suksess:
Prestasjonspsykologi >> .

Her går du rett til:
nettstedets hjemmeside >> .